sa-anvander-du-sinupret-forte

Så använder du Sinupret forte

tabletterna

Sinupret forte – ett växtbaserat läkemedel vid förkylning

Sinupret forte kan användas från 12 års ålder. Doseringen är 1 tablett 3 gånger per dag.

De dragerade tabletterna ska sväljas hela och tack vare drageringen är de lätta att svälja. Du kan ta Sinupret forte med eller utan mat, beroende på vad du föredrar och hur dina rutiner ser ut. Om du har en känslig mage kan du med fördel ta tabletterna efter måltid tillsammans med ett glas vatten. Sinupret forte bör inte användas längre än 2 veckor.

Sinupret-forte-hjalper-CM11

Sinupret forte hjälper till att lösa upp slemmet

Vid förkylning svullnar slemhinnorna och kan täppa igen bihålorna. Slem ansamlas och trycket stiger, ofta med obehag och tryckande smärta som följd. Sinupret forte används för att lindra symtom i både bihålor och näsa och kan därför bidra till att hålla näsgångarna öppna.

Vad är skillnaden mellan Sinupret forte och Sinuxol?

Sinupret forte har funnits under lång tid i Sverige och används för att lindra förkylningssymtom i näsan och dess bihålor. Sinupret forte kan användas av ungdomar och vuxna från 12 år.

Sinuxol innehåller en 4 gånger högre koncentration och används därför vid behandling av okomplicerad bihåleinflammation hos vuxna personer från 18 års ålder.

bihalorna

Skillnaden på förkylning och bihåleinflammation

En bihåleinflammation startar oftast med en förkylning, som ger en täppt näsa. Nästäppa bidrar till att bihålorna kan bli inflammerade vilket kan leda till en tryckande huvudvärk, vilket är ett typiskt tecken på en bihåleinflammation. En vanlig förkylning kan också ge problem med bihålorna, men besvären är mer lindriga – eller kanske något mindre jobbiga – än vid en bihåleinflammation. En undersökning visar att bihålorna är påverkade i 87% av fallen vid en vanlig förkylning.

CM11-hem-produkter

Köp Sinupret forte här

Sinupret forte är ett växtbaserat läkemedel för behandling av förkylning. Det kan användas av alla från 12 år och innehåller en unik kombination av 5 olika medicinalväxter. Sinupret forte hjälper till att råda bot på klassiska förkylningssymtom som nästäppa och ont i bihålorna.

Sinupret forte finns på apotek och i hälsokostbutiker.