Om-sinupret-header

Sinupret forte lindrar symtomen vid förkylning

Website_forkylning

Vad är Sinupret forte?

Sinupret forte är ett växtbaserat läkemedel för behandling av förkylning. Det kan användas av alla från 12 år och innehåller en unik kombination av 5 olika medicinalväxter. Sinupret forte hjälper till att råda bot på klassiska förkylningssymtom som nästäppa och ont i bihålorna.

Sinupret forte-tabletterna är dragerade, som gör de lätta att svälja. De är även veganska, glutenfria och laktosfria. Om du lider av celiaki eller laktosintolerans kan du alltså ta Sinupret forte utan problem. Läs bipacksedeln noga innan användning. Rekommenderas inte till gravida och ammande eller vid magsår.

Website_tabletterna

Dosering

Rekommenderad dos för Sinupret forte:
Vuxna, äldre och ungdomar från 12 år:
1 tablett 3 gånger dagligen.

Så tar du Sinupret forte
Tabletterna bör sväljas hela med lite vätska
(t.ex. ett glas vatten), efter måltider.

Köp här

87_procent-new

Förkylning påverkar ofta bihålorna

Inflammationen i slemhinnorna kan sprida sig från näsan till bihålorna. Det är ofta fallet redan innan man märker av det klassiska symtomet med tryckande huvudvärk. En undersökning hos personer med en enkel förkylning visade att bihålorna är påverkade i 87 % av fallen.

Med andra ord är det dags att ingripa så snart nästäppan sätter in. På så sätt kan man undvika att inflammationen och slemmet sprider sig vidare. En täppt näsa kommer sällan ensam!

Website_Pulver-CM11

Sinupret forte och Sinuxol – innehåller naturliga läkande krafter

Både Sinupret forte och Sinuxol innehåller medicinalväxterna gentiana, olika primula- och rumex-arter, fläder och järnört som har ett brett verkningsområde.

Sinupret forte innehåller 5 medicinalväxter:

Referens:

  1. Gwaltney et al. Computed Tomography of the common cold. N Engl J Med 1994; 330:25–30.