CM1-hur-verkar-sinupret-forte

Hur verkar Sinupret forte?

Växter är fina att titta på, men vissa av dem är även användbara som läkemedel. Sinupret forte är ett växtbaserat läkemedel som hjälper till att lösa upp slemmet i näsan och dess bihålor och därmed lindra symtomen vid förkylning.

unik-kombination

Unik kombination av fem medicinalväxter hjälper mot förkylning

Det finns omkring 200 virus som kan orsaka förkylning, alla unika på sitt sätt. Det finns 5 olika växter i en Sinupret forte-tablett, alla med sina specifika egenskaper. Men när de kombineras blir de starkare än var för sig och en välkommen hjälp till dig som drabbats av ett förkylningsvirus. Växtextrakten i Sinupret forte innehåller så kallade bioflavonoider, som är en slags antioxidanter. Det är bioflavonoiderna som hjälper till att lösa upp det sega slemmet i näsan och bihålorna vid förkylning. Du hittar Sinupret forte på apotek och i hälsokostbutiker.

Sinupret forte innehåller:

CM11-hem-produkter

Vad är skillnaden på Sinupret forte och Sinuxol?

Sinupret forte har funnits under lång tid i Sverige och används för att lindra förkylningssymtom i näsan och dess bihålor. Sinupret forte kan användas av ungdomar och vuxna från 12 år.

Sinuxol innehåller en 4 gånger högre koncentration och används därför vid behandling av okomplicerad bihåleinflammation hos vuxna personer från 18 års ålder.

Skillnaden-CM11

Skillnaden på förkylning och bihåleinflammation

En bihåleinflammation startar oftast med en förkylning, som ofta ger en täppt näsa. Nästäppa bidrar till att bihålorna kan bli inflammerade vilket kan leda till en tryckande huvudvärk, vilket är ett typiskt tecken på en bihåleinflammation. En vanlig förkylning kan också ge problem med bihålorna, men besvären är mer lindriga – eller kanske något mindre jobbiga – än vid en bihåleinflammation. En undersökning visar att bihålorna är påverkade i 87% av fallen vid en vanlig förkylning.