Behandling

sinuxol-kop-har

När man vill bli av med förkylningen lite snabbare

Det är aldrig roligt att vara sjuk så här är några tips man kan tänka på för att lindra besvären. Vad som tåls att tänka på är att det inte finns någon mirakelkur som botar förkylning, men det finns saker du kan göra för att hjälpa kroppen att återhämta sig lite snabbare när du känner av symtom. Värt att tänka på är att det inte finns en direkt behandling som botar förkylning, utan nedan listar vi förslag på tips som kan fungera i mildrande syfte.

renar-nasa-CM7

Det är bra att försöka skölja näsan i den mån man kan, gärna med saltvatten.

te-CM7

Att dricka te med honung är ett alternativ vid hosta då honung kan upplevas vara slemlösande och återfuktande. Varm dryck kan också kännas lenande och skonsamt om du har ont i halsen.

te-kannna-CM7

Att äta balanserat och näringsrikt samt dricka mycket vatten är också bra för kroppens återhämtning.

snuva-CM7

Att sova med huvudet högt (exempelvis med en extra huvudkudde) kan hjälpa sömnen om du har nästäppa och hosta.

dricka-vatten-CM7

Försök att dricka mer vatten än vanligt om du har besvär med hosta och feber.

vila-CM11

Det sista men förmodligen bästa tipset är att försöka vila och sova så mycket som man bara kan, och även undvika ansträngande uppgifter. Då får kroppen mer tid och kraft att återhämta sig.

sinupret-produktbild

Sinupret forte lindrar symtomen vid förkylning

Sinupret forte är ett växtbaserat läkemedel för behandling av förkylning. Det kan användas av alla från 12 år och innehåller en unik kombination av 5 olika medicinalväxter. Sinupret forte hjälper till att råda bot på klassiska förkylningssymtom som nästäppa och ont i bihålorna.

Sinupret forte finns på apotek och i hälsokostbutiker.